Αρχική σελίδα » Ομάδες εργασίας » Μονάδα Ευρωπαϊκού Τουρισμού » Εκδηλώσεις

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ SPRING SCHOOL ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΩ

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών και η  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργάνωσαν Διεθνές Συνέδριο στην Κω με τίτλο: «Τουρισμός και Αειφόρος Ανάπτυξη» (1-3/5/2015) και Spring School με θέμα: «Μάνατζμεντ Αειφόρου Τουρισμού» (3-8/5/2015). Με την ολοκλήρωση του Spring School, οι συμμετέχοντες έλαβαν το Jean Monnet Diploma in Sustainable Tourism Management. Η διοργάνωση του Συνεδρίου και του Spring School έγινε με την υποστήριξη των: ETOA (European Tourism Association), ΕΝΑΤ (European Network for Accessible Tourism), IFITT (International Federation for Information Technologies in Travel and Tourism), Tourism and Hospitality Research Journal και των Πανεπιστημίων Bournemouth, Αιγαίου και Brighton.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στον Τουρισμό με θέμα «Σύγχρονες Τάσεις του Τουρισμού στην ΕΕ και την Ελλάδα»

To Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στον Τουρισμό με θέμα «Σύγχρονες Τάσεις του Τουρισμού στην ΕΕ και την Ελλάδα» και προκηρύσσει α) 20 υποτροφίες δωρεάν συμμετοχής σε αυτό και β) 40 θέσεις συμμετεχόντων με δίδακτρα.

Για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της Αίτησης Συμμετοχής και η ηλεκτρονική αποστολή της συνοδευόμενης από Βιογραφικό Σημείωμα στη διεύθυνση jmcenter-athens[at]pspa.uoa[dot]gr μέχρι τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πλήρες κείμενο της Προκήρυξης
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση

|----------------| 

«Τομείς προτεραιότητας για μια νέα ανάπτυξη: Τουρισμός, Ναυτιλία, Γεωργία/Αλιεία»
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα (Λ. Αμαλίας 8, Αθήνα).

Ομιλητές:
• Γεώργιος Δρακόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ
• Ιωάννης Τζωάννος, Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
• Παύλος Πέζαρος, τ. Διευθυντής Αγροτικής Πολιτικής και Τεκμηρίωσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

«Μια συνεκτική αναπτυξιακή προοπτική της Ελλάδας απέναντι στην κρίση»
Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα (Λ. Αμαλίας 8, Αθήνα).

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την πρόσκληση και το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης.